Edina FK

“Exupéry úgy ír a szertartásokról, mint amit alaposan elfelejtettek az emberek. Pedig ettől lesz az egyik nap más, mint a másik, az egyik óra különböző a másiktól.
A Lauránál eltöltött óra egy ilyen alkalom. Egy csipetnyi nyugalom, hangulat, relaxáció, feltöltődés egy szertartás. Nekem egy kicsit mindegyik, s a sokadik alkalom után is izgatottan várom a nyújtó gyakorlatokat,finom masszírozást, ismerős illatot, zenei relaxációt! Egy teljesen más világba csöppenek, befelé fordulok, vagy épp beszélgetek Laurával, s azon kapom magam, letelt a masszírozás első állomása, és jön a személyes kedvenc a herbál masszázs. A testem a kellemes meleg és gyógynövények kombinációjától teljesen ellazul- Laura szakértő keze, az érintések által az enegriapályák összekapcsolódnak-ahogy az író írja „díszbe öltözik a szívem” . Egy kicsit még nyújtanám az utolsó percet,mert már kelt a rideg valóság,véget ért az óra,ideje visszatérni a hétköznapokba.
Mindenkinek kívánom,hogy ebben a különleges,szakértő közegben tölthessen el egy órát,legyen az meglepetés,vagy hetek óta tervezett! Találja meg mindenki a kedvenc részét, és legyen az ő órája is szertartás szerű,különböző a nap többi órájától!”