Thai olajos kismama masszázs

Magyarországon elterjedt az a nézet, hogy a várandósság idején nem szabad masszírozni. Keleten ezt másképp gondolják. A nyugati masszázstechnikákkal ellentétben a thai masszázsnál nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.
A masszázs alatt nem csak a kismama lelke, de a babájáé is megnyugszik.
A masszázs megkönnyíti a szülést is, mivel az izmok ellazulását segíti, csökkenti a rossz izomtónust, izomfeszülést. A masszázs alatt a légzés mélyebb és oldottabb lesz, vérnyomásunk stabilizálódik, ez is javítja a koncentrációs és relaxációs képességet.

A szülés után, szoptatás közben a hátizmok terhelése fokozott, így a szülést követő második hónaptól ismételten ajánlott a masszázs. Minden, amit eszünk és iszunk még ebben az állapotban is bekerül a baba szervezetébe, ezért ugyanazok az előírások vonatkoznak a ránk kent szerekre… Itt megemlíteném a szülés utáni depressziós állapotot, melyet nagy mértékben elkerülhetjük, ha heti egy aromaterápiás masszázst választunk.

12 000.- Ft / 90 perc

Thai kombinált bérlet: 35 000.- Ft / 4 x 70-90 perc