Magamról

Seprényi Laurának hívnak.

27 évig dolgoztam szülésznőként Debrecenben, 2018-tól Budapesten gyakorlom hivatásomat.

A szülészeti intézmény minden részlegét bejártam. Jelentős tapasztalatot szereztem a szülőszobán,a gyermekágyas részlegen,a nőgyógyászati műtétes osztályon,dolgoztam az ambulancián és a terhes patológián.

Személyesen is átéltem a szülés-születés csodáját, három leány gyermek édesanyja vagyok.

A hivatásom alatt felmerült igények és saját tapasztalataim vezéreltek a Thai kismama masszázs elsajátításához.

Magamról - Thai női- és kismama masszázs
Magamról – Thai női- és kismama masszázs

Gondoljunk csak bele,hogy a terhesség miként változtatja meg a nő testi-lelki állapotát!

A hormonális hatások miatti pszichés állapot,a fizikai állapot,a terhesség előrehaladtával fokozódó panaszok megjelenése jelentős terhet ró a várandósok szervezetére. Érzékenyebbé válnak,törődésre,megértésre,fizikális panaszaik enyhítésére vágynak.

Szinte minden kismama arról számol be,hogy párjukat,családtagjukat megkérték,kicsit nyomkodja meg a vállukat,hátukat,lábukat és elutasítást kaptak,mert a hozzátartozók félnek,hogy bajt okoznak ezzel,hiszen a köztudatban az él: kismamákat tilos masszírozni.

Ma Magyarországon is ez az elterjedt nézet.

Keleten erről másképp vélekednek. Thai kismama masszázzsal lehet.

A weboldalam látogatásai alapján észrevehető,hogy a kismamák,sőt kispapák megoldást keresnek.Ez motivált abban,hogy én is megoldást találjak a számukra.

Képzési lehetőséget kerestem,és ekkor találtam rá a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének tanfolyamaira.

Örömmel tapasztalom,hogy a thai kismama masszázst egyre többen kipróbálják,szeretik. Ezt mi sem támasztja alá jobban annál,hogy 99%-ban pozitív visszajelzéseket kapok,ajánlják egymásnak a vendégek és szülés után is visszajárnak. Sokan szüleiket,párjukat is meglepik ajándékutalvánnyal.

„A szeretet könnyít az emberek szenvedésein. Eddig nem tudtam,de aztán rájöttem,hogy nincs tökéletesebb fájdalomcsillapító,mint a szeretet.”
/Good Doctor c.film/