Asztrológiai tanácsadás

Az ősi, egyiptomi asztrológiával 2003 óta foglalkozom, akkor talált rám ez a gyönyörű hivatás, hogy az embereknek életvezetési tanácsokat adjak a saját képletük alapján.
2010-ben vizsgáztam egészségügyi asztrológusként a Tan Kapuja Buddhista Főiskola kihelyezett tanszékén, Kalo Jenő növendékeként.

Sajnos, az asztrológiai tanácsadást sokan összekeverik az újságok hasábjain megjelenő „jóslásokkal”. Túlságosan általánosak ezek a cikkek, kevesen vannak olyan olvasók, akik önmagukra ismernek belőlük.
A tanácsadás viszont arról a személyről szól, aki ott és akkor ül velem szemben. Ehhez pedig a személyes képletet állítom be először, és csak utána van szükség személyes találkozásra, ami alkalmanként egy óra.

Egészségügyi asztrológia témakörébe beletartozik az egészségmegőrző tanácsadás, a betegség (sérülés) lelki okainak feltárása, vagy a gyermektervezéssel és nőgyógyászati kérdésekkel kapcsolatos lehetőségek átbeszélése.
Sok nőnek központi kérdés a fogantatás, vagy a „miért nem esek teherbe?” Nos, ilyenkor a lelki okot keressük meg és dolgozzuk fel, majd utolsó lépésként kiszámolom azt a rövid időintervallumot (kb másfél-két órás időszak pontossággal), amikor a fogantatásnak a legnagyobb a lehetősége.

Folyamatosan felmerülnek a páciensekben olyan más kérdések, amikre a képlet értékelése során válaszokat kapunk.

Prognosztikai tanácsadás során előrejelezhető többek között, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie az adott személynek az egyes életterületein a közeljövőben.

Az asztrológus olyan, mint egy útjelző tábla. Nem dönti el, hogy milyen úton haladjon az ügyfele, csak azt jelzi, hogy melyik irányban milyen nehézségekkel kell annak szembenéznie.

A prognosztikához sorolható pl a gyermek pályaválasztása is, hogy felismerje a szülő, milyen hivatás illene gyermekének.

Megszámlálhatatlan még azon témakörök sora, amik az asztrológia segítségével megválaszolhatók.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

Czövek András
asztrológus
czoeveka@googlemail.com
+36 70 530-92-97

vagy a Thai Kismama masszázs weboldalán található elérhetőségek bármelyikén.