Archívumok: Vélemények

Anita és Abigél

A várandósság 25. hetében rettentően belefájdult a derekamba. Oly annyira, hogy lehajolni nem bírtam, a 3 éves kisfiamat nem tudtam öltöztetni, oviba vinni. Három nap fekvés segített valamelyest, de ha mozdultam, mindig fájt a derekam. A neten teljesen véletlenszerűen találtam rá a Thai kismama masszázsra, és Laura szolgáltatására. Kezdetben bennem is volt egy kis félsz, hogy hogyan lehet kismamát masszírozni, és hogy lehet-e egyáltalán, aztán amikor megláttam, hogy szülésznő, és végigolvastam, hogy valójában mi is ez a kismama thai masszázs, minden bennem lévő félsz elmúlt, és rögtön felhívtam. Hála Istennek, nem bántam meg. Egyrészről az első masszázst követően csökkent a hátfájás, a második után pedig meg is szűnt. Ezt követően nem hagytam abba a masszázst, mert testileg, lelkileg és szellemileg is teljes feltöltődést nyújtott számomra. A masszázs alatt csak magamra és a babámra tudtam koncentrálni. Kellemes környezetben finom illatok között teljes mértékű volt az ellazulás. Másrészről egy olyan személyt ismerhettem meg, akivel az első perctől kezdve megtaláltam az összhangot. Olyan, mintha már régóta ismerném őt, pedig alig 2- 3 hónap telt el az első masszázs óta. Harmadrészt szülésznőként is teljes mértékben elégedett vagyok Laurával. A szakmai teendők mellett olyan lelki támaszt, megnyugvást és biztonságot nyújtott nekünk és babánknak a szülés során, mellyel kislányunk születése egy életre szóló felejthetetlen élménnyé vált számunkra. Valóban szép és természetes szülés volt.
Azt kívánom minden kismamának, ha csak teheti, keresse fel Laurát akár szülésznőként, akár masszőrként. A szülés után is keresni fogom Őt minden bizonnyal. Mindent köszönünk: Anita és Abigél.

Kelemen Éva

A kismama masszázsról kialakult véleményem:
A terhességgel velejáró izületi problémák továbbá izomfájdalmak derékfájás enyhítésére és megelőzésére kerestem megoldást,amikor rátaláltam az interneten Laurára. Nem ismertem addig a thai masszázst,s azon belül is a kismama masszázst,mivel az ismerettségi körömben senki nem próbálta.
Számomra a testmasszázs valamiféle bizalmi kapcsolat két ember között mely Laurával az első perctől kezdve megvolt.
A kedvessége mellett a szakmai hozzáértése a kismamák iránti elkötelezettsége már az első találkozás alkalmával megfogott. Legelső alkalommal érkeztem Laurához amikor már napok óta tartó izomfájdalmak gyötörtek- a közhiedelemekkel ellentétben miszerint kismamát nem lehet masszírozni vettem a bátorságot,lesz,ami lesz a fajdalom a gyereknek sem jó,meg hát szülésznő Laura csak tudja mit csinál gondoltam-számomra egy nagyon kellemes és megnyugtató masszázsban volt részem, mely nemcsak a lelkemre volt nyugtató hatással, hanem konkrétan elmúltak a már napok óta tartó igen erőteljes izomfájdalmaim. Amikor annak idején a terhességre gondoltam folyamatosan attól rettegtem hogy a már közel 20 éve tartó derékfájdalmaim nagyban befolyásolják majd, söt megkeserítik a terhességemet. Ennek ellenére -mivel az izompanaszaim igen hamar kezdődtek (terhesség 15.hetében) mely panaszok enyhítése végett lépnem kellett- a masszázs következtében nemhogy nem fáj a derekam a terhesség során,hanem konkrétan az évek óta tartó derékpanaszaim is megszűntek. A fentiek miatt, amennyiben a szülés után az egészségem és lehetőségeim megengedik azonnal folytatom a masszázst.Remélem a születendő kicsi fiam hagy ennyi teret és ad lehetőséget a Mamájának a relaxációhoz és a teljes testi felüdüléshez,melyet a masszázsnak köszönhetek és természetesen Laurának.Én minden magára valamit adó,az egészségét előtérbe helyező kismamának ajánlom a thai kismama masszázst,mert megkönnyíti a terhességet, s kiegyensúlyozott, fájdalmaktól mentes,kellemes hónapokat nyújt Mamának,Babának egyaránt.

T.Szilvia

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nincs negatívum, csak pozitívum: mind a zene, a masszázs, és a masszőr is nagyon jó 🙂 Teljesen ellazít és átmozgat, teljesen más állapotba kerülök utána 🙂

Mezőffy Évi

Viszonylag rövid leszek: imádom, nincs negatívum 🙂 segít lazítani, elmerülni a gondolataimban, és mindezt a masszázs jótékony hatása mellett. Várandósság előtt nem jártam ilyen rendszerességgel masszázsra, de szülés után is szeretnék járni hozzád 🙂
Arról nem is beszelve, hogy feltehetem minden kérdésemet egy hozzáértőnek, anélkül, hogy azt érezném, hogy sietni kell, mert még 86 kismama várakozik kint…

És mindezt teljesen megfizethető és racionális áron…

Szóval csak így tovább 🙂

Anett

Kedves Laura!

Tegnap voltam Nálad 16 órától masszázson. Már ez az egy alakalom is csodát tett!
Üdvözlettel

Vargáné Krisztina

Kedves Laura!
A mai kismama masszázs úgy érzem csodát tett!!! Könnyebben tudok menni, könnyebb felállni a székből, remélem az éjszakai pihenés után is jobb lesz a derekam:-)

Zombori Dénes

Szia Laura,
A masszázs szuper, ellazítja az ember testét és agyát egyaránt. kikapcsol, feltölt. Te nagyon ügyes vagy, mindig vidám, jó kedélyű, ugyanakkor érezni a tapasztalatot és a masszázs szeretetét! Le a kalappal, csak így tovább!

Szabó Zalán

” Nagyon tetszett a masszázs.Szerintem nem csak a testet hanem a lelket is pihenteti. A hátfájásom azóta nem jelentkezett. Nem gondoltam volna hogy egy alkalom után már el is múlik ez a tünet. Amikor vége volt és kimentem nagyon ellazultnak és kipihentnek éreztem magam. Egy két órával később viszont lefeküdtem pihenni, de nem a fáradtság miatt. Valahogy álmos lettem, bár nem ez a megfelelő szó rá.Mindent egybevetve a masszázs nagyon jól esett.”

Birizdó-Nagy Ildikó

Mikor megtudtam,hogy kisbabát várok akkor tudatosult bennem az is hogy a masszázst egy darabig elfelejthetem 🙁 mikor egy nagyon kedves kismama ismerősöm ajánlotta Laurát,hogy próbáljam ki,ő nagyon szereti. Félve mentem az elsőre,de ez a félelem 1 perc alatt elmúlt. Lenyűgöző légkör,jó illatok,nyugtató zene…és a legfontosabb Laura csodálatos meleg keze. Mintha egy álomvilágba lennék nála. Minden kismamának csak ajánlani tudom 🙂

Lágy,finom masszázs,kényezteti a lelkedet,és közben a fájdalmas hátat is rendbe rakja.
Imádok hozzá járni. Csak az nem jó benne mikor azt mondja,hogy vége  órákat ellennék ott 🙂

Edina FK

“Exupéry úgy ír a szertartásokról, mint amit alaposan elfelejtettek az emberek. Pedig ettől lesz az egyik nap más, mint a másik, az egyik óra különböző a másiktól.
A Lauránál eltöltött óra egy ilyen alkalom. Egy csipetnyi nyugalom, hangulat, relaxáció, feltöltődés egy szertartás. Nekem egy kicsit mindegyik, s a sokadik alkalom után is izgatottan várom a nyújtó gyakorlatokat,finom masszírozást, ismerős illatot, zenei relaxációt! Egy teljesen más világba csöppenek, befelé fordulok, vagy épp beszélgetek Laurával, s azon kapom magam, letelt a masszírozás első állomása, és jön a személyes kedvenc a herbál masszázs. A testem a kellemes meleg és gyógynövények kombinációjától teljesen ellazul- Laura szakértő keze, az érintések által az enegriapályák összekapcsolódnak-ahogy az író írja „díszbe öltözik a szívem” . Egy kicsit még nyújtanám az utolsó percet,mert már kelt a rideg valóság,véget ért az óra,ideje visszatérni a hétköznapokba.
Mindenkinek kívánom,hogy ebben a különleges,szakértő közegben tölthessen el egy órát,legyen az meglepetés,vagy hetek óta tervezett! Találja meg mindenki a kedvenc részét, és legyen az ő órája is szertartás szerű,különböző a nap többi órájától!”